Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Badrumsrenovering


Professionell badrumsrenovering i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Att renovera ett badrum är någonting du inte rekommenderas att göra på egen hand då det kräver kunskaper om regler för våtrum, samt behörighet för vissa moment. Vi på Vättern Bygg är erfarna inom badrumsrenovering och kan hjälpa dig med allt från rivning av befintligt badrum till slutförandet av ditt nya badrum. Du är med i planeringen och får välja precis hur ditt nya badrum ska se ut. Oavsett om du är privatperson eller företagare kan du kontakta oss för planering och offert för din badrumsrenovering.

Innan du påbörjar en renovering av badrummet behöver du se över din budget. Hur mycket pengar du har att röra dig med är avgörande bland annat för vilket golv och vilka väggar du ska ha. Om du vill ha kakel och klinkers kostar det mer än om du väljer våtrumsmatta och våtrumstapet. Det finns dock gott om snygga alternativ inom alla kategorier.

Badrumsrenovering med material av högsta kvalitet

När du anlitar Vättern Bygg för din badrumsrenovering kan du lita på att vi enbart arbetar med material av hög kvalitet. Vi använder oss av tätskiktssystem och flytspackel från välkända Kiilto. Givetvis har vi de behörigheter som krävs för att kunna utföra en godkänd badrumsrenovering. Alla våra arbetare är mycket kunniga inom området vilket garanterar ett högkvalitativt resultat.

Vi tar oss an uppdrag i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping med omnejd. Dessutom kan du besöka vår butik i Huskvarna för att titta på kakel och badrumsmöbler. Det är enklare att välja rätt när du ser produkterna på riktigt och inte bara i en broschyr. Vårt främsta mål är att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet. Vi fokuserar på effektivitet, snabbhet och säkerhet när vi utför våra uppdrag och du får alltid två års garanti på arbetet.

Kontakta oss när du vill renovera badrum så planerar vi tillsammans för ditt nya badrum inom ramarna för din budget. Vi finns i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Följ oss på sociala medier!