Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Golvläggare


Proffs på golvläggning i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Ett snyggt och kvalitativt golv lägger grunden för ett fint hem. Det ska inte bara utstå slitage och vara bekvämt att gå på - det ska även vara snyggt. Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen och öga för precision lägger vi golv i en mängd olika utföranden. 

Vi är måna om att du som kund får den konsultation du vill ha så att du som kund inte ska känna dig osäker. Hos oss kan du räkna med en spetskompetens inom golvläggning där du får ett professionellt utfört arbete där vi tar hänsyn till dina önskemål. Kundnöjdhet står alltid i fokus inom vår verksamhet!

Du kanske har en idé om hur ditt drömgolv ska se ut men inte vet om materialvalet är rätt för just din fastighet? Eller vill du replikera ett befintligt golv i mer högkvalitativt material? Vi jobbar med klinker, marmor, kalksten och natursten. Utöver detta utför vi även golvläggning av laminatgolv, linoleummatta parkett och vinyl. Vårt arbetsområde är Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Vi är inte heller främmande för en stor mängd frågor och ger dig mer än gärna tips och råd.

Ett långsiktigt alternativ

Ett golv ska vara länge och det är mer än bara en bra golvläggning som spelar in. Även val av material och skötsel är viktig för ett långvarigt, högkvalitativt resultat. Därför jobbar vi alltid med hållbarhet och har miljön i åtanke. Vill du ha ett golv som håller länge och inte ger vika för slitage? Vi ordnar det!

Funktionalitet är även viktigt när du vill lägga golv så att materialet är anpassat för det rum du vill lägga det i. Men detta ska inte ske på bekostnad av den estetiska aspekten.

Tveka inte att kontakta oss och dela dina tankar kring vad du vill ha. Vi hjälper gärna till med att ge inspiration och arbeta fram ett koncept som fyller alla nödvändiga funktioner, praktiska såväl som estetiska. Du hittar oss i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping!

Följ oss på sociala medier!