Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Köksrenovering


Köksrenovering i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Köket benämns ofta som hemmets hjärta, och detta av ett flertal anledningar. Här ska du tillreda måltider och ofta även äta dem i köket. Men det ska även ge utrymme för umgänge och kvalitetstid med nära och kära.

Vättern Bygg hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar, stora som små. Vi befinner oss i Nässjö, Bankeryg, Vaggeryd och Jönköping. Ett trevligt hem är viktigt och så även ett kök att vara stolt över. Hos oss får du hjälp med köksrenovering där vi erbjuder kök från ett flertal olika tillverkare såsom IKEA, Marbodal, Ballingslöv och HTH. Vi innehar en omfattande materialkunskap och konsulterar dig mer än gärna kring allt från golv till tak.

Tack vare en flerårig erfarenhet inom branschen och skickliga montörer ser vi till du får ett slutresultat att njuta av. Vi lägger stor vikt vid kundkontakt och vårt mål är att du ska känna dig delaktig under renoveringens gång. Hos oss kan du få inspiration och vi är genuint intresserade av dina idéer. Genom att spåna tillsammans skapar vi ett oslagbart resultat med personlig touch.

Våra arbeten följer givetvis Boverkets officiella byggregler och ditt kök omfattar alltid 2 års garanti.

Ett kök att längta till

Att renovera kök ska vara kul och för oss är det viktigt att ett kök speglar ägarens personlighet. Utrymmet är emellertid mer än bara vitvaror och arbetsytor, ett kök ska vara levande. Vi är vana vid att balansera stil och estetik med funktionalitet och nytta. Det innebär att vi kan skapa ett kök som fyller dina behov.

Många strävar efter ett stort kök men det är inte alltid du behöver ett stort kök. Det krävs inte enorma ytor för att skapa ett utrymme med plats för allt från bakning till matlagning, däremot krävs kunskap och det har vi. Vi hjälper dig att planera den tillgängliga ytan på bästa möjliga sätt. 

Vi utför uppdrag i Jönköping, Habo, Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Skillingaryd. Du är mer än välkommen att kontakta oss för en konsultation och om du har några frågor.

Följ oss på sociala medier!