Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Målare


Målare i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Att måla är ett arbete som kräver stor noggrannhet och som kan ta mycket tid. För att få bästa resultat krävs dessutom ett väl genomfört grundarbete. Det är också viktigt att verktyg och färger håller en hög kvalitet. Det spelar ingen roll om det är inomhus eller utomhus, om det är ett större eller mindre projekt, vi på Vättern Bygg har mångårig erfarenhet av många olika måleriarbeten. 

Så om du letar efter ett tryggt och professionellt företag för ditt nästa måleriprojekt är Vättern Bygg ditt rätta val. Hos oss står kunden alltid i fokus och vi strävar efter 100 % kundnöjdhet och du hittar oss i Småland, närmare bestämt Nässjö, Bankeryd, Vaggeryg och Jönköping. 

Hur vi arbetar

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom måleri åt både företag och privatpersoner. Det är allt från att måla om ett trapphus, tapetserar rum eller måla om fasader. Vi har givetvis full koll på alla typer av underlag och använder de färger och metoder som passar bäst för just det du vill ha utfört. Det innebär att vi har kunskapen för att välja rätt färg för rätt underlag för ett hållbart resultat. Dessutom alltid utifrån din budget och dina önskemål.

Vi jobbar också med en stor känsla för hur omkringliggande delar ser ut och hjälper gärna till med att ge råd kring färg- eller tapetval. Eftersom ett hus alltid är en estetisk helhet där delarna samverkar skapar vi ett sammanhållet uttryck. Men ytskikten är inte bara till för det estetiska, det handlar även om att skydda fasaden, väggen eller övriga snickerier från åverkan.

Har du ett projekt är du givetvis mer än välkommen att kontakta oss för en offert eller ett första möte. Vi tar oss gärna an både små och stora jobb. Det spelar alltså ingen roll om det bara är en garderob som du behöver ha målad eller om det är en hel fastighet som behöver en uppfräschning. Vi finns här för att hjälpa dig runt om i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Följ oss på sociala medier!