Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Murare


Murare i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Mureri är en av de tjänster som vi på Vättern bygg erbjuder till våra kunder. Vi kan ta oss an de flesta uppdrag inom skrået. Har du ett arbete som behöver bli utfört av en murare är du mer än välkommen att kontakta oss. Antingen som ett fristående uppdrag eller som en del i ett större helhetsprojekt; som till exempel när det är dags att bygga ett nytt hus. 

Vi har alla byggdiscipliner under samma tak vilket gör att du som kund kan välja mellan att ta in oss för delar av en entreprenad, eller ge oss ansvar för helheten.

Vad våra murare kan hjälpa dig med

Våra murare arbetar främst i tegel, cement eller betong. Det innebär att du som har ett jobb som du vill ha utfört med något av dessa material har stor nytta av att anlita oss. Vi erbjuder en professionell tjänst som riktar sig till både företag och privatpersoner i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping med omnejd. 

Några exempel på när vi jobbar med tegel är om du ska bygga eller reparera en öppen spis. Det kan även vara när du ska bygga ett nytt hus och vill ha en murad grund. Till den typen av jobb går det åt väldigt mycket tegel och det är också ett tidskrävande arbete som kan vara svårt för en lekman att utföra. Det finns också en hel del krav på täthet och liknande som behöver uppfyllas för att projektet ska bli godkänt.

Våra murare jobbar också med många olika typer av utomhusprojekt. Det kan röra sig om enkla saker som att gjuta plintar för staket eller altan eller mer komplexa projekt som att gjuta en helt ny husgrund eller en garageuppfart i betong. Om du anlitar en skicklig murare från Vättern bygg är du säker på att jobbet blir rätt utfört. Kontakta oss för en offert eller om du har några frågor. Du hittar oss i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Följ oss på sociala medier!