Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Ombyggnation


Ombyggnation i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

En ombyggnation kan vara ett stort eller litet projekt. Det kan handla om små justeringar i planlösningen, men också om att göra stora strukturella förändringar. För det mesta är det klokt att anlita en extern entreprenör för att genomföra större byggjobb. Det handlar om säkerhet och kunskap om stommar, bärande väggar och liknande.

Hos Vättern Bygg finns både kunskapen och erfarenheten och vi är proffs. Vi har drivit ett stort antal ombyggnads- och renoveringsprojekt i olika storlekar.
Alltid med nöjda kunder som resultat. När du anlitar oss ska du kunna känna dig säker på att vi gör det vi kommit överens om, i rätt tid och inom satta budgetramar.
Vi finns i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping med omnejd. 

En helhetsleverantör med det lilla företagets fördelar

Du kan antingen anlita oss för en totalentreprenad eller så kan du välja att anlita oss för att fixa delar av ditt projekt. Vi erbjuder ett stort spektrum av tjänster vilket innebär att vi kan åta oss att utföra hela ditt projekt. Ett ombyggnadsprojekt består nämligen sällan av bara en sak. När du har flyttat en vägg eller på annat sätt göra en förändring i planlösning kommer du behöva måla eller tapetsera ytskiktet. För större om- eller tillbyggnad kan det dessutom behövas markarbeten eller gjutning.

När du väljer oss styr du själv hur du vill ha jobbet utfört. Antingen ser du själv till att fixa ritningar eller så kan vi hjälpa dig redan i planeringsstadiet med projekteringen och hela processen. Vi ställer gärna upp och tar oss gladeligen an alla typer av jobb i områden kring Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Det som utmärker oss är framförallt vår hantverksskicklighet och vår önskan att det ska bli så bra som möjligt för dig. Om vi tar ansvar för hela entreprenaden är du givetvis med och styr. Berätta för oss vad du vill ha så ser vi till att ta fram byggbara handlingar. När du väl godkänt dem sätter vi igång arbetet.

Följ oss på sociala medier!