Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Plattsättning


Plattsättning i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Om du vill byta ut ditt klinkergolv, kakla om badrummet eller belägga en stengång i trädgården behöver du anlita en plattsättare. På Vättern Bygg i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping har erfarna plattsättare med den kompetens och utbildning som krävs för att göra ett fackmannamässigt arbete. Dessutom får du alltid två års garanti på arbetet vi utför.

Att fräscha upp hemmet är inte bara trevligt för dig som bor där, det höjer dessutom värdet på ditt boende. Det är fördelaktigt oavsett om det gäller ditt privata boende eller om du är fastighetsägare. 

Vi på Vättern Bygg kan också hjälpa dig med en komplett badrumsrenovering om du önskar. Vårt arbetsområde är i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping med omnejd och vi har även en butik i Huskvarna. Där kan du titta på olika kakel, klinkers och stenplattor och få en tydlig bild hur de ser ut i realitet.

Plattsättning inomhus och utomhus

Oavsett om du behöver anlita en plattsättare för arbete inom- eller utomhus kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med planering av projektet. Innan du kontaktar oss är det bra om du har koll på din budget, då kan vi enkelt hjälpa dig att anpassa projektet utifrån budgeten. Kakel, klinkers och stenplattor finns i en mängd prisklasser för att alla ska kunna hitta något som passar.

Om du funderar på att anlägga en altan kan en stenläggning vara en bra grund. Stenplattor går att lägga antingen i en enda färg eller i en kombination av färger för att bilda ett mönster. Plattor är enkla att hålla rena och ger en stabil grund för dina utemöbler. Vi kan också anlägga gångar från ytterdörren till altanen eller genom trädgården.

Klinkers och kakel är inte bara någonting du kan ha i badrummet, utan många väljer att ha det i köket och tvättstugan. Fördelen med ett klinkergolv är att det är enkelt att hålla rent och passar därför i ytor som lätt blir nedsmutsade.  

Följ oss på sociala medier!