Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Renovera hus


Husrenovering i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

En husrenovering kan vara väldigt omfattande eller endast innebära små justeringar. Vi på Vättern Bygg står redo att hjälpa till med alla typer av projekt. Vi presenterar snabba och säkra lösningar där dina önskemål står i fokus. Vår strävan är alltid att du som kund ska vara 100 % nöjd med slutresultatet.

Orter vi för tillfället jobbar på är Jönköping, Habo, Bankeryd, Vaggeryd, Nässjö och Skillingaryd. Du kan enkelt kontakta oss via vår hemsida, skicka ett mejl eller ringa upp oss, då du behöver bygghjälp.

I vår butik i Huskvarna kan du även skaffa alla de produkter du behöver när du ska renovera. Vi har allt från badrumsmöbler till kakel och klinker du vill använda. Oavsett vilken stil och vilka material du vill använda till din husrenovering kan du hitta det hos oss. Vi kommer gärna med råd och tips på vägen.

Byggprojekt inne och ute

Vi jobbar både inne och utomhus med olika renoveringsprojekt. Dessutom har vi rätt certifikat för att renovera i våtutrymmen som tvättstuga och badrum. Om detta inte görs på ett fackmannamässigt sätt kan det leda till fukt- och mögelskador. Med oss kan du känna dig 100 procent trygg som kund. Vi utför även enklare tapetseringar, målningar och byten av golv. Med andra ord utför vi allt som faller under husrenovering.

Utomhus kan vi också hjälpa dig med diverse uppdateringar, vare sig du behöver en ny altan, ett nytt räcke eller nya plattor under din pergola. Vi kan rita en ny design från grunden eller anpassa oss efter dina önskemål. 

Du bestämmer och vi levererar enligt en bestämd tidsplan. De flesta av våra kunder är privatpersoner men vi hjälper också dig som företagare runt om i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping. Det spelar inte heller roll om det är ett äldre hus eller nyproduktion utan vi är öppna för alla typer av förfrågningar.

Följ oss på sociala medier!