Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Snickare


Snickare i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Ska du renovera eller genomföra något annat byggprojekt som till exempel bygga uthus eller lekstuga i trakterna kring Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd eller Jönköping.? Då är det ditt bästa val att anlita våra kompetenta snickare på Vättern Bygg. Det garanterar att arbetet blir utfört på ett bra, säkert och effektivt sätt. Dessutom hittar du ett brett utbud av produkter i vår butik i Huskvarna. Där säljer vi allt från kakel till fönster så du kan välja vilka material du vill vi ska jobba med. 

Vi erbjuder dessutom totalentreprenad, vilket innebär att vi sköter hela projektet och du behöver då endast teckna avtal med en part. Värt att notera är att inte bara privatpersoner kan vända sig till oss för hjälp med sina renoverings eller byggnadsarbeten, vi åtar oss även uppdrag från företag.

Tjänsterna vi erbjuder

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen kan vi åta oss både mindre och större projekt. Det spelar ingen roll om du behöver en snickare för att bygga en altan på våren eller inomhusjobb för vintern. Vi kan renovera din trappa, ditt kök eller vad du än har behov av. Våra snickare har stor kompetens och hanterar alla moment inom ett nybygge eller en renovering.

När du anlitar oss kan du räkna med att vi har fokus på dig som kund och strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål. Hos oss får du alltid 2 års garanti och vi följer givetvis Boverkets byggregler, vilket säkerställer att ditt projekt görs på rätt sätt. Om du vill ha vår hjälp redan på planeringsstadiet står vi gärna till tjänst. För oss är kommunikation och din delaktighet i projektet en stor del för ett lyckat slutresultat.

Välkommen att kontakta oss för en offert om du söker ett professionellt företag för dina snickerier. Vi jobbar i Jönköping och dess närområden så som Bankeryd, Nässjö, Habo, Skillingaryd och Vaggeryd.

Följ oss på sociala medier!