Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Stenläggning


Högkvalitativ stenläggning i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Marksten kan användas till mycket, men det är inte så enkelt att utföra stenläggning själv. Det kräver kompetens och erfarenhet, vilket vi på Vättern Bygg har. Oavsett om du vill anlägga en garageuppfart, en trädgårdsgång eller en uteplats kan vi stå till din tjänst. Din utemiljö är första intrycket när besökare kommer och med högkvalitativ stensättning kan du få en estetiskt vacker utemiljö. Sten är dessutom ett mycket hållbart material.

Vi hjälper dig med allt från planering till utförande av arbetet, och givetvis får du vara med på varenda steg på vägen. Det viktigaste är att du blir nöjd med resultatet. Vi tipsar dig gärna om vilken typ av marksten som passar hos dig, samt vilken tjocklek du bör välja. Stenläggning handlar inte bara om att lägga stenarna snyggt, utan förarbetet är minst lika viktigt. Marken måste förberedas för att resultatet ska bli hållbart. När du anlitar oss sköter vi allt från början till slut.

Välj rätt marksten

Vi på Vättern Bygg finns i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd samt Jönköping och utför alla typer av markstensarbete och du kan välja mellan flera stentyper. Du kan till exempel välja natursten, där varje sten har ett unikt utseende. Natursten ger ett unikt och snyggt intryck i din trädgård. Ett annat alternativ är betongplattor. De är billigare i inköp utan att tumma på kvaliteten. Betongplattorna finns dessutom i flera storlekar och utföranden.

Om du är osäker på vilken sten som passar just din trädgård och ditt projekt hjälper vi dig gärna med valet. Vi har kunskap om vilken marksten som passar till de olika typerna av stenläggning. Ska du anlägga en garageuppfart måste stenarna tåla tung vikt, ska du bara anlägga en uteplats är kraven på viktkapacitet däremot inte lika höga.

När du kontaktar oss för att planera ditt projekt får du både en offert och en tidsuppskattning för arbetet. Vi har alltid som mål att arbeta så snabbt och effektivt som möjligt, alltid med dina behov i fokus vad gäller slutresultatet.

Följ oss på sociala medier!