Ring oss på 036 - 150 037 eller skriv ett mail till info@vatternbygg.se
Vättern Bygg

Takläggning


Takläggare i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping

Det kanske är dags att byta tak på ditt hus. Eller så kanske företaget har en maskinhall som behöver ett nytt tak. Det kanske rentav är fastighetsbolaget som behöver byta tak på flera byggnader. Oavsett vilket kommer du att behöva hjälp av en professionell takläggare med lång erfarenhet. Vi på Vättern Bygg har det och finns nära dig i Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping.

Takläggning

När det ska läggas ett nytt tak på ett gammalt hus är första steget alltid att först kontrollera vilket skick taket är i. Det befintliga undertaket måste vara helt. En takläggning börjar sedan oftast med att vi utför läktningen. Till det hör bland annat att lägga ströläkt och bärläkt. Läktningen gör att luftningen mellan undertak och taktäckning fungerar. Därtill hjälper läktningen till att leda bort eventuellt vatten som har trängt in under taktäckningen.

Vi räknar sedan ut hur många takpannor ditt tak behöver och börjar därefter lägga takpannorna. Nocken ska placeras sist på taket för att säkerställa att du får ett tak som skyddar mot regn och rusk. Vi kan lägga tak i olika material, som till exempel takpapp eller takpannor. Taken kan också vara av olika lutning eller så också ett platt tak. Vi utför alla jobb med stor kunskap och kompetens i områden runt Nässjö, Bankeryd, Vaggeryd och Jönköping med omnejd. Du kan därmed lugnt låta oss fixa ditt nya tak och vara säker på att taket håller under en mycket lång tid framåt.

Din takläggare nära dig

Vi vill alltid att du som kund ska vara 100 % nöjd med resultatet vi gör. Därför arbetar vi både snabbt och effektivt, på ett säkert sätt. Vi har lång erfarenhet av olika byggprojekt, både inomhus och utomhus. Våra byggarbetare är mycket professionella och utför sitt jobb mycket noggrant. För alla olika projekt hittar vi smidiga lösningar för att du som kund ska bli nöjd. Vi erbjuder våra tjänster i Jönköping, därtill även i Habo, Vaggeryd, Bankeryd, Nässjö och Skillingaryd.

Följ oss på sociala medier!